Velkommen til Thurø Skole - en skole for alle

Thurø Skole er en grundskole fra 0.-6. klasse. Elevtallet er ca. 300 elever.
Vi er en skole der:

• arbejder med fællesskabet som bærende værdi, hvor alle elever skal lykkes
  • som idrætsskole arbejder med sammenhængen mellem kost, læring, bevægelse, helbred og livskvalitet
  • arbejder aktivt med det digitaliserede dannelsesmiljø
  • træffer bæredygtige valg og bidrager til elevernes forståelse for nødvendigheden af at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i den fjerne fremtid
  • danner eleverne til en globaliseret fremtid hvor interkulturel kompetence, kreativitet, innovation og samarbejde er væsentlig
    Ulla Ellyton den 11-09-2018

Kære alle på Thurø Skole.

Lørdag d. 17/11 kl. 10 - 16 holder vi julemarked på skolen for tredje gang. Måske I har lyst til at være med?! Man kan deltage som klasse eller privat. Hvis I deltager som klasse, får I selv indtjeningen til jeres klassekasse samt en andel af det, de private boder betaler for at være med. Hvis I deltager privat, koster en bod 100 kr.
    Man kan deltage med næsten alt! 3.årgang står for cafeen, men ellers kunne man lave et værksted, hvor man for 2 kr. kan farvelægge og tegne og måske flette et julehjerte eller lave et kræmmerhus? Man kunne lave en bod med en fiskedam eller et muntert køkken, dåsekast, en flødebollekastemaskine, et fortælleværksted, et Daddy Corner, en Disney juleshow biograf, eller noget helt andet? Sæt gang i de gode ideer! Bedste bod på dagen får en præmie til klassekassen.
    Deltager man privat, kan man sælge ALT, der kan bruges til julegaver, kalendergaver og værtindegaver, så det kan være alt fra honning og hjemmesyltede sager over kunsthåndværk, julepynt og håndarbejde til en loppebod med godt legetøj, der måske kan glæde nye børn. Kender I nogen uden for Thurø, der kunne tænke sig at deltage, skal de være meget velkomne.

Vi håber, I har lyst til at være med til at gøre julemarkedet til en hyggelig og sjov dag for hele familien.

Tilmelding og spørgsmål til Marianne på mail
    [email protected] eller mobil 20 60 97 60.

Glade julemarkedshilsner fra

Ulla Ellyton og Marianne Sander

Christian Fuhr Nilsson den 14-03-2017
    Se billeder af Thurø Skole her: