Velkommen til Thurø Skole - en skole for alle

Thurø Skole er en grundskole fra 0.-6. klasse. Elevtallet er ca. 300 elever.
Vi er en skole der:

• arbejder med fællesskabet som bærende værdi, hvor alle elever skal lykkes
  • som idrætsskole arbejder med sammenhængen mellem kost, læring, bevægelse, helbred og livskvalitet
  • arbejder aktivt med det digitaliserede dannelsesmiljø
  • træffer bæredygtige valg og bidrager til elevernes forståelse for nødvendigheden af at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i den fjerne fremtid
  • danner eleverne til en globaliseret fremtid hvor interkulturel kompetence, kreativitet, innovation og samarbejde er væsentlig
    Ulla Ellyton den 14-11-2018
    Kære forældre og børn
    Om 3 uger sker det.
    Fredag d. 7. december kommer Alice fra foreningen Kontakt mellem Mennesker og henter julegaver.
    Vi håber, at vi igen i år kan aflever et lille "bjerg" af gaver til Alice, som tager dem med til foreningen store julearrangement for familier der har brug for hjælp til,l at kunne holde jul med julemad, julegaver og julehygge.

I må gerne aflever gaverne her før d. 7. december. Så finder vi et godt sted at gemme dem, indtil de skal afleveres. Se opslag på skolens opslagstavler.

I håb om stor opbakning, mange hilsner fra
    Ulla

Jette Seier Helsted den 01-11-2018

Varsling om takstændring pr. 1. januar 2019

Byrådet har på mødet d. 9. oktober 2018 besluttet nedenstående takstændringer pr. 1. januar 2019.

Morgenmodul                 2018: 671 kr./mdr.         2019: 666 kr./mdr.

Heldagsmodul                 2018: 1.555 kr./mdr.       2019: 1.544 kr./mdr.

Svendborg Juniorklub      2018: 343 kr./mdr.         2019: 348 kr./mdr.

Aften                           2018: 100 kr./mdr.         2019: 100 kr./mdr.

Ulla Ellyton den 23-10-2018

Kære alle.
    Tiden flyver afsted, og nu er der under en måned til skolens hyggelige julemarked, som løber af stabelen lørdag d. 17.november kl. 10 - 16.
    Følg gerne med på Facebook “Julemarked 2018 Thurø Skole” og del også meget gerne opslaget, så vi kan skabe mest mulig omtale og interesse.
    Det er stadig muligt at få en bod, både som klasse og som privat. En privat bod koster 100 kr. En klassebod er gratis, og al indtjening herfra går direkte til klassekassen. 3.årgang har cafebod, men vi vil meget gerne opfordre andre årgange til at byde ind med boder også: Det kunne være boder med fiskedam, dåsekast, flødebollekastemaskine, tegne/male, klippe/klistre, synge/lege, julebiograf, ansigtsmaling - der er masser af muligheder, og I har sikkert flere gode ideer. Jo flere boder der er, des sjovere er det for alle.
    Som noget nyt i år vil der i et klasselokale være legetøjsloppemarked, hvor man kan sælge ud af det fine legetøj, man måske er vokset fra, men som er brugt så lidt, at det kan glæde andre børn. En bod her koster 50 kr., og man må være to børn om en bod, så man kan skiftes til at sælge og til at hygge i de andre boder.
    Tilmelding og eventuelle spørgsmål på
    [email protected].

Så kom glad og vær med til at skabe et hyggeligt julemarked for hele familien!

Bedste hilsner fra Ulla Ellyton og Marianne Sander

• 19-11-2018