Velkommen til Thurø Skole - en skole for alle

Thurø Skole er en grundskole fra 0.-6. klasse. Elevtallet er ca. 300 elever.
Vi er en skole der:

• arbejder med fællesskabet som bærende værdi, hvor alle elever skal lykkes
  • som idrætsskole arbejder med sammenhængen mellem kost, læring, bevægelse, helbred og livskvalitet
  • arbejder aktivt med det digitaliserede dannelsesmiljø
  • træffer bæredygtige valg og bidrager til elevernes forståelse for nødvendigheden af at skabe de bedst mulige betingelser for mennesker og miljø både nu og i den fjerne fremtid
  • danner eleverne til en globaliseret fremtid hvor interkulturel kompetence, kreativitet, innovation og samarbejde er væsentlig
    Tine Skovby den 13-01-2015

Hjælp børn i verden – gør en god gerning

Igen i år kan DU lave gode gerninger sammen med DR Ramasjang, DR Ultra, Palles Gavebod og LEGO-familiens fond, Ole Kirks Fond.

For hver gode gerning, du laver, giver Ole Kirks Fond 25 kroner til Danmarks Indsamling, som støtter projekter rundt i verden!

OBS! Alle godhedsbeviser skal afleveres på skolebiblioteket senest onsdag d. 28/1, så bringer vi dem videre til Svendborg børnebibliotek senest fredag den 30. januar

HVORDAN GØR MAN?

●  Gør en god gerning ... eller gerne mange :)
    ●  Print et Godhedsbevis fra
    http://www.dr.dk/Ultra/danmarksindsamling/hjaelp-boern-god-gerning.htm eller hent det på skolebiblioteket.
    ●  Skriv på Godhedsbeviset, hvad din gode gerning var. Hvis du har lavet flere gode gerninger, skal du skrive på flere Godhedsbeviser.
    ●  Aflever alle dine Godhedsbeviser på dit bibliotek, så pengene bliver givet til Danmarks Indsamling.

HVAD ER EN GOD GERNING?

En god gerning er, at gøre noget, som gør en anden glad. Altså skal du gøre noget for en eller flere andre som de bliver glade af.

IDEER TIL GODE GERNINGER:

♥  Tegn en tegning til en fra din familie
    ♥  Fej fortovet eller ryd sne
    ♥  Lav en perleplade og giv den til en du kender.
    ♥  Spil et spil med en ven
    ♥  Vand blomsterne
    ♥  Hjælp med at lede når en har mistet sin vante, sin bamse eller sit penalhus
    ♥  Gå med alle i sfo’en hen til plejehjemmet og synge sange for folk. Hver sang er en god gerning for hver deltager
    ♥  Alle i sfo’en kan samle skrald i området
    ♥  Hjælp en ven med lektierne
    ♥  Ryd op i klassen, klubben, SFO’en
    ♥  Spil bold med alle dine venner

DR Ramasjang og DR Ultras bidrag til Danmarks Indsamlingen sker sammen med Palles Gavebod og Ole Kirks Fond. Hvis alle Danmarks børn gir’ den max gas med gode gerninger, vil Ole Kirks Fond give helt op til 5 millioner kroner til Danmarks Indsamling.

Jette Seier Helsted den 16-12-2014
    Indskrivning til Børnehaveklasse 2015/16