Ny skoleleder på Thurø Skole pr. 1. august 2017

Nyhed billede

Båring 10. maj 2017

Kære Alle; ansatte, elever, forældre og andre interesserede omkring Thurø Skole
Jeg har været så heldig at blive valgt som jeres nye skoleleder på Thurø Skole pr. 1. august 2017. Det ser jeg meget frem til!

Mit navn er Annemette Sodtmann Laursen. Jeg er 52 år og gift med Henrik Hartvig 53, forstander på Humble Musikefterskole fra 1. juni i år. Vi flytter i løbet af sommeren tilbage til det sydfynske – vores hood!

Vi har tre store børn. Asger på 25, Holger på 22 og Asta på 17 år. De er alle tre bosiddende i København. Asger og Holger forsøger at leve af musik og diverse kunstprojekter. Asta går i gymnasiet på Københavns Åbne Gymnasium.

Jeg kommer fra en stilling som Fællesleder af Båring Børneunivers med skole, sfo, børnehave og vuggestue under fælles ledelse, placeret i Middelfart Kommune. Skolen har 0. 6. kl. med 160 elever, SFO med godt 80 børn og en vuggestue og børnehave med godt 40 børn. Og en samlet stab på 30-35 medarbejdere. Et sted, jeg virkelig har nydt at være de sidste knap to år.

Inden da, var jeg leder af to landsbyordninger, som i min ledelsestid blev lagt sammen til én på to matrikler. Tilsammen hed landsbyordningerne Brahesminde og er placeret i hhv. Svanninge og i Horne i Faaborg Midtfyn Kommune.

Jeg var skoleleder i Svanninge i godt tre år og fik Horne under min ledelse det sidste år, jeg var leder der. I både Horne og Svanninge er der skole fra 0.-6. klasse samt vuggestue, børnhave og sfo. I Horne var der desuden asyl- og modtageklasser for flygtninge. Der var lige under 200 børn på hver matrikel og ca. 70 ansatte lærere, pædagoger og tap-personaler i alt.

Lidt om min baggrund:

Før Faaborg Midtfyn Kommune og Middelfart Kommune var vi bosat på Ærø. Her flyttede vi til i 2006. Min mand var i 6 år forstander på Ærø Højskole for musik og teater og jeg var skoleleder på Rise skole, en lille landsbyskole med 160 elever fra 0.-6 klasse. Vi fraflyttede Ærø i 2012, fordi højskolen desværre måtte lukke og slukke. Der var for få elever.

Inden vi flyttede til Ærø, boede vi på Mols i Østjylland, hvor jeg i en 10-årig periode var ansat som lærer på Molsskolen, en folkeskole, for elever fra 0.-9. klasse. Her fungerede jeg i skiftende perioder som koordinator i hhv. indskoling og udskoling. Og i den periode tog jeg ligeledes en cand.pæd. uddannelse i didatik med særlig henblik på dansk. Jeg har senere taget en Diplom i ledelse og har også dele af en Master i international School Leadership.

Jeg er oprindelig Fynbo, født og opvokset i Kirkeby på Sydfyn. Jeg har gået i gymnasiet på Midtfyns Gymnasium og flyttede herefter til København for at arbejde, rejse og siden læse sociologi på KBU. I 1990 flyttede jeg til Århus. Jeg læste til lærer på Århus Dag- og Aftenseminarium i 1992-1996, hvorefter jeg blev ansat som lærer på Mols.

I min fritid dyrker jeg sport. Jeg har altid været vild med både fodbold og forskellige former for gymnastik. Den aktive fodbold er lagt på hylden efter en knæskade. Men jeg elsker at se fodbold live og i tv. Selv dyrker jeg nu spinning og fitness-gymnastik gerne mindst 3 gange om ugen. Løb vil jeg også gerne, men er generet af lidt skader.

Herudover er jeg vild med litteratur og film. Jeg læser masser af bøger og nyder en god film i biografen eller en god koncert. Og ellers nyder jeg, at være sammen med min familie, når det er muligt :0)

Jeg glæder mig meget til at hilse på alle i og omkring Thurø Skole – og ikke mindst til samarbejdet med jer alle efter sommerferien.

Vi ses
De bedste hilsner